Батьківщина груші Аббат Фетель — Франція. Дерева виростають не особливо великими з кроною у формі піраміди.
Достигання плодів настає з 1 по 15 вересня. В умовах холодильника можуть зберігатися до середини зими.
Плоди мають гарний товарний вигляд. Під час дозрівання груші досягають особливо великих розмірів. Маса однієї може коливатися від 0,25 до 0,4 кг. Форма — подовжена, грушоподібна. Шкірка тонька, але щільна. У період знімання груші пофарбовані в жовто-зелений колір, який у разі повного дозрівання переходить у світло-жовтий.
М'якоть може бути від білої до кремової. Груші Аббат Феттель на смак дуже солодкі та соковиті, що тануть у роті. Для них характерний стійкий аромат і приємна кислинка. Сорт не боїться грибкових та інших захворювань.
Основні атрибути | |
---|---|
Життєва форма | Плодові дерева |
Культура | Груші |
Тип продукції | Саджанці |
Користувацькі характеристики | |
Смак плода | солодкий |
Вік саджанців | Однорічний |
Маса плоду | 250-400г |
Морозостійкість | висока |
Достигання | початок вересня |
Сорт | Абат Феттель |
Способ упаковки | Відкрита коренева система |
Транспортабельність | Висока |
Стійкість до хвороб | Висока |
Колір плода | Жовто-зелений |
- Ціна: 155 ₴